Spaima șoselelor la 63 de ani – Beat, cu permisul suspendat, a lovit o mașină la Sadu

668

Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a urcat beat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat, și a lovit o mașină parcată pe o stradă din comuna Sadu. 

„La data de 31 august a.c., în jurul orei 16,00, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sadu, un localnic în vârstă de 63 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un autoturism parcat regulamentar. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor de sânge.

De asemenea, din verificările efectuate de către polițiști cu privire la validitatea permisului de conducere s-a stabilit că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat.

În aceste condiții, la nivelul Postului de Poliție Sadu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi