Ministrul Educației spune că școlile vor avea stoc de măști

0 213

⇓ Ascultă știrea ⇓

Fiecare școală va trebui să aibă stoc de măști pe care să le pună la dispoziția elevilor. Vor primi o mască nouă elevii care nu au una sau cărora li se deteriorează cea pe care o poartă, anunță stirileprotv.ro

Monica Anisie a precizat că anul școlar 2020 – 2021 a început deja pentru profesori, de la 1 septembrie, și că școlile se pregătesc intens pentru deschidere anului nou școlar.

”A început anul şcolar 20202 – 2021 la data de 1 septembrie. Au revenit în spaţiul şcolii cadrele didactice. Până în 14 septembrie şcolile trebuie să se pregătească, să primească elevii. Acum trebuie să ne pregătim respectând normele sanitare impuse de Ghidul elaborat de Ministerul Sănătăţii. Şi Ministerul Educaţiei a realizat ghiduri orientative, sunt publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei. Am elaborat şi repere metodologice pentru profesori, pentru fiecare disciplină şi fiecare model. Îi ajutăm să reducă decalajele, dacă există”, a declarat Monica Anisie, la TVR1, miercuri seară.

Întrebată dacă într-adevăr va dispărea catalogul în timpul cursurilor, așa cum a declarat anterior, Anisie a răspuns că ”sunt recomandări pentru a eficientiza timpul petrecut în pauze”.

”Trebuie să supraveghem mai atent copii, să fim atenţi dacă respectă normele”, a mai declarat ministrul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.