Ce facem în weekend la Sibiu – Mâncare bună, muzică de calitate și distracție la Sibiul de Odinioară

564

Deși suntem în primul weekend de toamnă, vremea frumoasă de afară ne îmbie să ieșim din case și să mai savurăm temperaturile calde. Se anunță a fi un weekend plin de evenimente frumoase la Sibiu, care te vor scoate din casă și te vor face să te distrezi.

Am selectat cele mai atractive evenimente care au loc în acest sfârșit de săptămână, rămâne doar să alegi ce ți se potrivește cel mai mult, să-ți aduni gașca și să savurezi primul weekend de toamnă, cu iz de vară.

Sibiul de Odinioară – Parcul Tineretului

A devenit deja o tradiție pentru sibieni și turiștii care ne vizitează orașul, să participe la evenimentul care aduce în fața publicului trupe și artiști consacrați dealungul timpului în muzica din România. Festivalul ’’Sibiul de Odinioară’’ vă dă întâlnire și în acest an cu muzica bună și concertele de calitate, și vă întâmpină cu surprize noi.
Pentru o desfășurare în condiții cât mai bune, ediția 2020 are loc în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu, în perioada 4-6 septembrie. Mai multe detaii și programul complet al evenimentului, poate fi consultat AICI.

Astra Film Festival 2020

ASTRA FILM FESTIVAL OUTDOOR se va desfășura în perioada 4 – 13 septembrie, în aer liber: la Muzeul Astra și în Centrul Istoric al Sibiului, care vor lua locul sălilor de cinema. Astra Film Festival Outdoor va include proiecții de film, întâlniri cu autorii, discuții , programe speciale și concerte. Programul complet Astra Film Festival On Air, AICI.

„Cenușăreasa – doar o poveste? „- Teatrul Gong

Spectacolul „Cenușăreasa – doar o poveste?ʺ reprezintă o chemare de reîntoarce, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. Considerată a opta minune a lumii, povestea Cenușăresei este una dintre poveștile preferate ale copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și speranța aduc fericirea, că bunătatea nu rămâne fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă mereu. Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Prețul unui bilet este de 50 lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Târgul Olarilor 2020

Cel mai longeviv eveniment al Sibiului cultural, Târgul Olarilor, marchează cea de-a 54 ediţie în acest an. Astfel, în zilele de 5 şi 6 septembrie 2020, meşteri olari din toată țara aduc, spre vânzare, produse decorative sau utilitare. Localnici şi turişti sunt poftiţi în centrul Sibiului să admire şi să achiziționeze obiecte ceramice, să observe demonstrații la roata olarului și să deprindă arta olăritului, în cadrul unor ateliere practice oferite de ceramiști. Ediția cu numărul 54 a evenimentului include expoziţie cu vânzare, demonstrații la roata olarului şi ateliere de modelaj şi pictură ceramică. Programul evenimentului: Târgul Olarilor se desfăşoară în zilele de 5 şi 6 septembrie 2020,  în Piaţa Mare din Sibiu.

Piscine și ștranduri

Așa cum se preconizează că vom avea parte de o primă lună de toamnă destul de prietenoasă, cu temperaturi ridicate, piscinele și ștrandurile din zona Sibiului încă rămân o opțiune ce merită a fi luată în calcul și în acest weekend. Vezi aici piscinele din județ care rămân deschise și în septembrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.