Începe Sibiul de Odinioară – Trei zile cu concerte și street food park în Parcul Tineretului – Talisman și Ducu Bertzi, cap de afiș la festival

2.136

Sibienii au un motiv în plus ca să iasă din casă în acest final de săptămână. Parcul Tineretului este în premieră gazdă pentru unul dintre cele mai galonate festivaluri din oraș. ’’Sibiul de Odinioară’’ vă dă întâlnire și în acest an cu muzica bună și concertele de calitate, și vă întâmpină cu surprize noi.

Așa cum ne-au obișnuit încă de la prima ediție, organizatorii ne răsfață și în an cu concerte și muzică de calitate. În premieră veți avea parte de o primă zi cu muzică retro. MC Dylma vă îmbie pe 4 septembrie cu hituri din anii 70 – 80 – 90. Pe scena ’’Sibiul de Odinioară’’, vor urca apoi pe 5 septembrie, trupele Onenightstand, Semnal M și Talisman. Folk-ul este la putere pe 6 septembrie. Pe scena din Parcul Tineretului vor urca Emeric Imre, Ducu Bertzi și Mircea Vintilă.

Street Food Park cu mâncăruri delicioase

Sibiul de Odinioară vine cu o surpriză pentru gurmanzi și îi invită să își răsfețe gusturile la ’’Street Food Park’’. Doisprezece food truck-uri te așteaptă să guști din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 4-6 septembrie. Acolo veți găsi parcate și pregătiți să vă întâmpine cu mâncăruri și deserturi bune pe cei de la Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre și Olha Coffee. ’’Am decis să aducem un plus ediției din acest an și am acordat o atenție și mai mare laturei culinare. Invităm sibienii să se delecteze cu produsele preparate la cele doisprezece food-truck-uri participante’’, mai spun organizatorii.

Street Food Park continuă la Foodie

De altfel ’’Street Food Park’’ continuă și după ’’Sibiul de Odinioară’’, pentru că de luni 7 septembrie începe cel mai galonat festival culinar al toamnei – ’’Foodie – Street Food Cuisine’’. Evenimentul are loc tot în Parcul Tineretului și se încheie în 13 septembrie.

Program Sibiul de Odinioară 2020:

11.00 – 22.30

Concerte & DJ:
4 septembrie
Dylma – 16.00

5 septembrie
Dylma – 15.00
Onenightstand – 18.30
Semnal M – 19.30
Talisman – 20.30
Dylma 21.30

6 septembrie:
Dylma – 15.00
Emeric Imre – 18.30
Ducu Bertzi – 19.30
Mircea Vintilă – 20.30
Dylma – 21.30

Acces liber în limita locurilor disponibile și pauze de dezinfectare

Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 500 de persoane în același timp în locație.
Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic (temperatură + mască de protecție).
Pentru o desfășurare în condiții de maximă siguranță sanitară, în fiecare zi vor fi două pauze dezinfectare, în intervalurile orare 12.30 – 13.30 și 17.30 – 18.30.

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi