Călin Popescu Tăriceanu: „La Sibiu am găsit o organizaţie ALDE foarte motivată şi ambiţioasă”

1.578

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent sâmbătă la Cisnădioara pentru o întâlnire cu candidaţii partidului din tot judeţul.

Alături de el a fost şi Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului. Împreună cu Horaţiu Marin, candidatul ALDE la Primăria Sibiu şi Laurenţiu Cosmin Balcu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, dar şi alături de principalii candidaţi ALDE din tot judeţul, Tăriceanu a dorit să transmită un mesaj tuturor celor cu gândire liberală din judeţul Sibiu. Cu acest prilej a lansat o Scrisoare deschisă către alegătorii liberali în care a prezentat traseismul masiv al PSD-iştilor către PNL. Scrisoarea de la Sibiu către alegătorii liberali se doreşte un mesaj clar că ALDE reprezintă ultima redută a liberalismului adevărat românesc. „Noi, cei din ALDE, am rămas în tranşee, acolo unde ne-aţi lăsat! Am rămas să luptăm, cu puterile noastre, pentru pensii şi alocaţii aşa cum zice legea!”, a spus Tăriceanu.ALDE PREZIDIU 1Horaţiu Marin, candidatul ALDE la Primăria Sibiu a declarat celor prezenţi că la municipiul Sibiu se aşteaptă la un scor de două cifre, datorită unei echipe de consilieri locali foarte bună. Actriţa şi psihologul Ioana Frunzescu, candidat la Consiliul Local Sibiu a spus celor prezenţi că a decis să se implice pentru că „s-a săturat” de ceea ce NU se întâmplă în Sibiu. „Acum, mai mult ca oricând, având în vedere situația dificilă pe care o traversăm, avem nevoie de oameni competenți, care îi respectă pe cetățeni și le cunosc așteptările, problemele și  care au decis să se implice pentru a le rezolva. E nevoie de oameni care știu, pot, vor și fac. De aceea fac parte din echipa lui Marin Horațiu și Balcu Laurențiu Cosmin”, a explicat viitorul consilier local.ALDE ECHIPA
Laurenţiu Cosmin Balcu, candidatul ALDE la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a subliniat relaţia bună care a avut-o cu cetăţenii din tot judeţul în peste 20 de ani de activitate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu (ISU) şi speră ca echipa sa de la Consiliul Judeţean să aducă schimbarea mult dorită de alegători. „Sunt încă zone din judeţ neglijate. Acolo trăiesc oameni care au nevoie de noi. S-a pus accentul pe Sibiu, ca oraş, dar restul judeţului a fost cam uitat în ultimii ani. Pentru toţi vrem să aducem normalitatea si dezvoltarea prin proiecte europene!”, a declarat Balcu celor prezenţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Valentina scrie

    Cum pot sa am incredere in Balcu? …………un capitan nu paraseste niciodata primul nava, care se scufunda.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.