fbpx

Comisia Europeană caută parteneri de implementare pentru Centrele de Informare EUROPE DIRECT

0 134

⇓ Ascultă știrea ⇓

Comisia Europeană, prin Reprezentanța în România, lansează o cerere de propuneri pentru a selecta parteneri care să gestioneze un Centru de Informare EUROPE DIRECT în Sibiu, în perioada 2021-2025.

Misiunea Centrelor EUROPE DIRECT este să întrețină un dialog proactiv și constant cu cetățenii, încurajând participarea acestora la proiectul european.  Astfel, aceștia au prilejul de a fi parte a procesului democratic prin care se decide viitorul Uniunii Europene și de a afla informații care îi privesc direct.

Principalele activități ce urmează a fi derulate până în 2025 constau în: informarea și implicarea cetățenilor în evenimente europene, relații cu mass-media și cu multiplicatorii de la nivel local, informarea pe plan local cu privire la subiecte referitoare la UE, promovarea valorilor europene în școli și a unei platforme regionale de rețele.

Pot participa la procesul de selecție autorități publice, organisme private cu misiune de serviciu public, instituții de învățământ sau de formare, organizații non-profit, federații sau asociații ale autorităților locale, parteneri sociali, precum și entități cu alt statut.

Proiectul de gestionare a Centrului EUROPE DIRECT va demara la 1 mai 2021. Grantul are valoarea de 20.267 EUR până la finalul anului 2021, urmând ca pentru perioada 2022-2025 grantul să fie de 30.400 EUR pe an.

Termenul limită de depunere a propunerilor este 15 octombrie 202017:00 ora locală Bruxelles.

Toate informațiile referitoare la condițiile de primire a propunerilor, precum și criteriile de eligibilitate, excludere, selecție și atribuire sunt disponibile pe link-ul:

https://ec.europa.eu/romania/services/contact-points/cerere_propuneri_ED

Pentru orice alte întrebări, solicitanții sunt rugați să trimită un e-mail (indicând la subiectul acestuia referința cererii de propuneri ED-RO-2020) la adresa: COMM-REP-BUH-TENDERS@ec.europa.eu. Mult succes!

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.