Hermannstadtfest 2020 o mare bucurie pentru toți participanții

1.447

Desfășurată într-o perioadă grea, dar în condiții de maximă siguranță, a 8-a ediție a Festivalului Internațional ,,Hermannstadtfest” nu a încetat să răsune la Sibiu, ca de fiecare dată!

La sărbătoarea sibiană au participat oameni minunați, un juriu de excepție, invitați de nota 10 și cei mai buni concurenți din țară, chiar și din străinătate!

Adrian Ordean 2
Adrian Ordean

„Într-adevăr, anul 2020 a fost unul mai dificil pentru noi toți, dar acest lucru nu i-a oprit pe cei mai talentați copiii să se distreze la cea de a 8-a ediție a festivalului internațional ,,Hermannstadtfest”. Ne bucurăm că am avut un număr de aproximativ 100 de concurenți din România și din Bulgaria! Nu pot spune că a fost foarte ușor să organizăm chiar în anul ,,surpriză” cea de a 8-a ediție a festivalului! În general este foarte greu să organizezi un festival, un eveniment, chiar și un mic spectacol…totul trebuie să fie la superlativ! În general noi organizăm acest eveniment vara, dar cum pandemia a izbucnit chiar cu vreo 2 luni înainte, vă dați seama că am fost nevoiți să ne reorganizăm…când aveam și noi totul deja pregătit! Dar nu a fost o mare problemă pentru noi, fiindcă noi facem acest festival cu sufletul, iar persoanele minunate care ne-au ajutat necondiționat, au rămas și în acest an alături de noi…astfel când sunt mai mulți oameni extraordinari care ne ajută, puterea crește!” a declarat cântăreața Dominique Simionescu, directorul Festivalului.

A fost un an mai special, nu numai din cauza pandemiei, dar ediția a 8-a fost primul an în care festivalul Hermannstadtfest a avut loc în aer liber, într-o locație de excepție: Habermann Markt. Pe lângă faptul că atmosfera a fost una foarte frumoasă, în acest an la festival s-au întâmplat lucruri minunate. Maestrul Adrian Ordean, președintele de onoare al juriului, a primit titlul de ,,Cetățean de onoare al județului Sibiu”, alături de gimnasta Mihaela Stănuleț.

Tot în acest an festivalul a avut o secțiune specială dedicată compozitorilor George Grigoriu, Ionel Tudor, Andrei Tudor și textierei Andreea Andrei. Și pentru că este un festival concurs, au trebuit să existe și câștigători însă organizatorii și juriul spun că prestația tuturor concurenților a fost foarte bună.

Marele Trofeu la secțiunea de muzică de divertisment a ajuns la Drobeta Turnu Severin, la Iulia Perpelea. Trofeul la secțiunea de muzică populară a rămas la Sibiu, la Cristina Posa! Trofeul Adrian Ordean a mers tot în Ardeal, mai exact la Brașov la Denis Costea.

Laura Ion
Laura Ion
Iulia Perpelea
Iulia Perpelea
Denis Costea
Denis Costea
Cristina Posa
Cristina Poșa

Premiul de excelență Hermannstadtfest, care reprezintă prima medie după marele trofeu, a ajuns în județul Ilfov, la Laura Ion!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.