Horaţiu Marin, viitorul primar al Sibiului: „Şcoala nu trebuie să înceapă cu orice preţ!”

0 1.000

⇓ Ascultă știrea ⇓

Guvernul României a anunțat astăzi harta scenariilor pe localități pentru începutul de an școlar. Deși majoritatea localităților din județul Sibiu sunt pe scenariul verde, încă, credem că se impune măsura amânării începutului de an școlar până la data de 1 octombrie.

„Conform relatărilor din presă și a situațiilor identificate de noi în teritoriu în județul Sibiu este clar că nu suntem, pregătiți pentru începutul de an școlar în vreme de pandemie. Încă nu s-au făcut achiziții pentru plexiglasul care se despartă băncile, pentru măști, tablete, dezinfectant și alte materiale necesare”, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.
Constatăm cu îngrijorare că există la ora actuală trei localități în scenariu roșu, deși până ieri, conform comunicatelor oficiale, exista doar o localitate. La acestea se mai adaugă multe localități în scenariu galben, cu riscul de a deveni scenariu roșu activ. ” Cine are impresia că se joacă cu sănătatea copiilor noștri doar de dragul de a desfășura alegeri locale în 27 septembrie trebuie să înțeleagă că vor fi aspru sancționați la vot”, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.