Strada Hațegului se va închide două luni pentru lucrări la canalizarea pluvială

431

Lucrările de reabilitare a cartierului Ștrand continuă, din această săptămână începând lucrările de modernizare a conductei colectoare pentru canalizarea pluvială de pe strada Hațegului.

Această lucrare are ca scop îmbunătățirea capacității de preluare a apei de ploaie, zona fiind inundată în repetate rânduri în cazul unor ploi abundente, semn că această canalizare trebuia redimensionată pentru a face față cantităților mari de apă. Conducta va fi ulterior cuplată cu cea realizată în același scop pe strada Maramureșului, printr-o investiție a SC Apă Canal SA.

strada Hategului

În perioada lucrărilor, septembrie – noiembrie 2020, circulația pe strada Hațegului se va închide complet, carosabilul fiind afectat de săpăturile necesare introducerii unei tubulaturi de mari dimensiuni. Pietonii vor putea circula în continuare pe trotuare spre locuințe sau spre unitățile de învățământ de pe această stradă, pentru că acestea nu vor fi afectate de lucrări.

La finalul lucrărilor de introducere a noilor conducte, carosabilul și trotuarele vor fi complet refăcute, strada Hațegului făcând parte din proiectul mai amplu de modernizare a zonei de blocuri din cartierul Ștrand.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.