fbpx

Trei școli din mediul rural din Sibiu au cumpărat tablete și laptop-uri pentru elevi

3.393

Primele unități de învățământ care au cumpărat tablete și laptop-uri pentru elevi, din bani de la primării, sunt în mediul rural. Este vorba despre școli gimnaziale din comunele Altâna, Poplaca și Șelimbăr, a precizat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, Constantin Dincă.

Şcoala Gimnazială „Avioator Ioan Sava” din Alţâna, Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Şelimbăr şi Şcoala Gimnazială din Poplaca au achiziţionat tablete sau laptop-uri din fonduri de la primării, dintr-un total de 146 de şcoli din judeţul Sibiu, potrivit reprezentantului IŞJ Sibiu, Constantin Dincă.

În alte zece localităţi din judeţul Sibiu au fost cumpărate parţial laptop-uri şi tablete din bani puşi la dispoziţie de către primării: Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Turnu Roşu, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig, Şcoala Gimnazială „Badea Cîrţan” din Cârţişoara, Şcoala Gimnazială „Audel Decei” din Gura Râului, Şcoala Gimnazială din Cristian, cea din Boiţa, Vurpăr, Şeica Mică, Brateiu şi cea din Porumbacu de Jos, a precizat, pentru AGERPRES, IŞJ Sibiu.

În municipiul Sibiu, Consiliul Local a votat vineri, în şedinţă extraordinară, să aloce aproape 17 milioane de lei ca să cumpere tablete, măşti, dezinfectanţi şi separatoare pentru elevi.

Sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.