centrul cultural ‘’ion besoiu’’ redeschide miercuri sala mare cu cel mai așteptat film al anului

Dupa inaugurarea in luna august a Terasei cu flori, in cadrul conceptului ‘’cinema boutique’’, unic in Sibiu, Sala Mare a Centrului Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ ne invita sa ne bucuram de spectacole de calitate, in conditii de deplina siguranta, se menționează în comunicatul primit la redacție.

Cele mai noi productii de teatru, balet si cinema, lansari in premiera si fascinanta lume a filmului 3D va asteapta din nou intr-o sala de spectacol cu tehnica de proiectie si sonorizare de ultima generatie.  Redeschiderea Salii Mari a Centrului Cultural ‘’Ion Besoiu’’ este marcată cu o avanpremiera cinematografica de exceptie. Rezervari aici https://bit.ly/3364UlB

In cel mai asteptat film al anului, regizorul Christopher Nolan revine pe marele ecran cu super productia Tenet. Sala Mare a Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’, cea mai mare si moderna sala de spectacole din Sibiu va pune la dispozitie 250 de locuri, pentru a va bucura de spectacole in conditii de deplina siguranta.

YouTube video

Prin redeschiderea Salii Mari si impreuna cu spatiul deosebit al Terasei cu flori , Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ redevine cea mai mare si importanta destinatie culturala din Sibiu, locul unde alaturi de cei dragi poti petrece o seara linistita, te poti bucura de filme de exceptie, sau vedea specatacole de teatru, balet si muzica simfonica.

Biletele la cinema se pot achizitiona online, pe platforma Eventbook.ro sau la Casa de bilete a Centrului.

Despre Centrul Cultural “Ion Besoiu”

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” este cel mai mare spatiu de evenimente din Sibiu si gazduieste o gamă completă de activități artistice si evenimente de afaceri, fiind singurul spațiu de spectacole din Sibiu modernizat la cele mai înalte standarde tehnice și de confort pentru participantii la aceste evenimente.

Pentru mai multe informatii: centrulionbesoiu.ro

.ro

Ultima oră

Comentariul meu