Condiții speciale la două școli din Sibiu – Una fără grupuri sanitare și alta cu persoane în izolare

0 3.775

⇓ Ascultă știrea ⇓

Au mai rămas zile numărate până la începerea noului an școlar, iar o parte din școlile din Sibiu încă nu sunt pregătite în totalitate pentru a implementa toate măsurile impuse conform scenariilor.

Școala gimnazială numărul 4 din Sibiu va opta pentru scenariul galben. Decizia Consiliului de administrație din unitatea școlară, este argumentată de faptul că în data de 8.09.2020, s-a aflat că doi profesori și trei elevi din școală se află în izolare la domiciliu. De asemenea, nici separatoarele de plexiglas nu pot fi montate până la data de 14.09.2020 – adaptat la posibilităţile şcolii.

O altă situație delicată este și la școala numărul 8, unde, la etajele I și II ale clădirii nu există grupuri sanitare. De asemenea, nici separatoarele din plexiglas nu sunt montate. Aceste motive au stat la baza adoptării deciziei de a funcționa în regim hibrid. Elevii fiecărei clase vor fi împărțiți, după alfabet, în jumătate. Prima jumătate participă fizic la cursuri timp de două săptămâni, a doua jumătate de clasă, vine la școală următoarele două săptămâni. Pentru elevii care stau acasă se vor transmite lecții online. În fiecare sală de clasă exită laptop și camere web, iar platforma folosită este Office 365.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.