O firmă din Sibiu donează 10.000 de viziere elevilor

0 1.253

⇓ Ascultă știrea ⇓

O firmă din Sibiu promite să doneze peste 10.000 de viziere pentru elevii din municipiu. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a reprezentantului companiei, scrie AGERPRES.

Compania Schwarz Gruppe Int din Sibiu vrea să doneze elevilor sibieni peste 10.000 de viziere avizate medical.

„Hello tuturor! Da, sunt copiii mei. Pentru o protecţie în plus, de luni vor începe şcoala cu un nou accesoriu la uniformă. Ideea noastră e ca, la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate. Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toţi elevii din ciclul primar şi gimnazial al Municipiului Sibiu un număr de 10.700 de viziere avizate medical şi certificate din toate punctele de vedere. Noi ne propunem ca până luni să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânii viitoare să livrăm toată cantitatea”, a anunţat reprezentantul firmei, Flavius Pogan.

Dragi prieteni ,datorita faptului ca de luni incepe scoala si stim stresul parintilor in legatura cu #protectia celor mici, astfel noi Schwarz Gruppe Int, am decis să donăm un număr de 10.700 de viziere avizate medical și certificate în vederea #protecție copiilor. Ideea noastră e că la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate iar așa să permită copiilor o protecție cât și o mimică vizibilă.Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toți elevii din ciclul primar & gimnazial al Municipiul Sibiu aceste produse. Ne propunem ca până luni în data de 14.09.2020 să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânilor viitoare să livrăm toată cantitatea necesară. Știm de la domnul Inspector General Alexandru Dumbrava, că în județ sunt peste 60.000 de copii. Cine dorește și crede că #viziera poate fi o soluție pentru elevi și copii, ne poate contacta pentru mai multe detalii.Pentru a livra la toți #elevi din municipiu Sibiu, mai sunt necesare alte 49.300 de buc., lansasam o campanie de sprijin, iar detaliile ei vor deveni publice pe site-ul companiei Schwarz Gruppe Int. Așa că hai “ Cu zâmbetul la vedere “! Pentru mai multe detalii: www.schwarzgruppeint.ro, telefon 0737 250 290 ☎️📞☎️📞Ideea ne-a venit din prezentarea unei școli din Japonia.SUSTINEM ZAMBETUL LA VEDERE IN SCOLI! 😃😄😁

Slået op af Schwarz Gruppe Int i Onsdag den 9. september 2020

Acesta a discutat deja cu inspectorul general şcolar, Alexandru Dumbravă, care i-a comunicat că în judeţ sunt peste 60.000 de elevi. Pentru a putea oferi câte o vizieră gratuită fiecărui elev din judeţul Sibiu, compania sibiană a anunţat că va începe o campanie numită „Cu zâmbetul la vedere!”.

Joi vor fi livrate primele viziere la Școala Regina Maria. „Mâine (n.red.: joi) la ora 12:00 este prima livrare la Școala Regina Maria, adică un număr 954 de viziere din cele 10.700 de bucăți. Partea buna e că mai multe companii au urmat exemplul și aia înseamnă că această campanie “cu zâmbetul la vedere“ are un mega succes”, a mai spus Flavius Pogan.

Patronul care a avut iniţiativa spune că i-a venit ideea după ce a văzut prezentarea unei şcoli din Japonia.

Sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.