Calea Cisnădiei, redeschisă pentru circulație – Lucrările au fost finalizate

0 6.758

⇓ Ascultă știrea ⇓

Din data de 4 mai, constructorul SC Terra Building SRL a demarat lucrările pentru reconfigurarea și lărgirea carosabilului pe Calea Cisnădiei, între strada Gheorghe Dima și ieșirea din oraș.

Lucrările au început cu tronsonul Căii Cisnădiei dintre străzile Gheorghe Dima și Siretului. Circulația a fost închisă pe acest sector din luna mai și până în prezent. Acest lucru a adus multe nemulțumiri în rândul sibienilor, care se declarau extrem de indignați de faptul că lucrările durează prea mult creând dificultăți de circulație în zonă. Pe tronsonul dintre str. Gh. Dima și str. Siretului lucrările au fost finalizate. Urmează să se realizeze marcajele rutiere, iar pe carosabil și trotuare s-a așternut și stratul de uzură.

„Lucrările pe Calea Cisnădiei continuă, termenul contractual fiind 23 octombrie 2020. Pe tronsonul dintre str. Gh. Dima și str. Siretului lucrările sunt finalizate, urmând să se realizeze marcajele rutiere. Pe tronsonul dintre str. Siretului și Valea Săpunului carosabilul este la nivel de prim strat asfaltic și se va lucra în continuare la relocarea unor rețele pentru a permite lărgirea carosabilului și în această porțiune. Însă, pentru a elimina eventuale blocaje, mai ales în contextul începerii noului an școlar, și pe acest tronson se va deschide circulația până la finalul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul săptămânii viitoare.”, transmite purtătorul de cuvând al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

calea cisnadiei 2
Sursa: Facebook Info Trafic Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.