hoti1
FOTO arhivă

Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore fiind acuzați că ar fi furat bani și bunuri din două societăți comerciale din Șelimbăr. Prejudiciul creat este de 6.000 de euro. 

„La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au identificat trei bărbați, presupuși autori a două infracțiunii de furt calificat. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 22, respectiv 34 de ani, din Avrig și un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Alba”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în cursul nopții de 20/21 iulie, ar fi pătruns prin efracție în sediile a două societăți comerciale de pe raza localității Șelimbăr, de unde ar fi sustras bani și bunuri (cabluri, conductori electrici, anvelope, piese de motor), creând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de euro.

Față de sibieni, la data de 10 septembrie, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Bărbatul din județul Alba este arestat preventiv într-o altă cauză penală aflată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru infracțuni similare.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns