Verificări ample la Sibiu – Amenzi și avertismente pentru cei ce nu poartă masca

0 391

⇓ Ascultă știrea ⇓

În cursul zilei de 10 septembrie a.c., 242 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 686 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 49 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 60 de mijloace de transport.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, 17 persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Totodată, s-au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.600 de lei, conform Legii nr. 61/1991R, în context COVID-19. Polițiștii locali sibieni au verificat 249 de persoane fără a constata nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

„În cursul zilei de 10 septembrie a.c., 16 jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în stațiunile montane Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, în zonele de îmbarcare/debarcare ale telecabinei, pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun și în piața Cibin din municipiul Sibiu. De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în localitatea Arpașu de Sus. În urma desfășurării acțiunilor nu au fost generate situații care să impună aplicarea de sancțiuni contravenționale.”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu. Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

În data de 10.09.2020 inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 8 controale la unități de alimentație publică și de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare din județul Sibiu. Nu au fost constatate încălcări ale legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.