VIDEO Cum a avut loc accidentul de pe Calea Șurii Mici – Două victime rănite – Imagini noi de la fața locului

Accidentul violent de vineri dimineața, de pe Calea Șurii Mici, s-a soldat cu două victime rănite. Persoanele aflate la volanul autoturismelor implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Impactul a avut loc în dimineața zilei de vineri, pe Calea Șurii Mici din Sibiu. Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanței de siguranță. Ambele vehicule impilcate în accident erau conduse de către șoferi de sex feminin, acestea fiind singure în mașină. Una dintre șoferițe are aproximativ 36 de ani și a rămas blocată în autoturism, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Aceasta s-a ales cu politraumatisme și a fost transportată la spital, conștientă. La volanul celuilalt autoturism, se afla o femeie de 42 de ani, care, de asemenea, a avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând de dureri la nivelul coloanei vertebrale.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD, două echipaje de pompieri cu autospeciala de stingere cu apă și spumă și un modul de descarcerare în municipiul Sibiu, str. Calea Surii Mici. La fața locului s-a intervenit pentru extragerea dintr-un autoturism a unei persoane de sex feminin, de aproximativ 36 de ani, conștientă, politraumatizată. De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale celei de a doua victimă , femeie, aproximativ 42 de ani care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu.”

 

accidentautoturismecalea surii micimagnoliaSibiuvictime
Comentarii (0)
Comentează