Weekend plin la Sibiu – Ultimele zile de distracție la Foodie

439

În acest sfârșit de săptămână, vremea ține cu noi. Meteorologii anunță că mercurul din termometre va indica o temperatură cuprinsă între 27 și 28 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că este vremea perfectă pentru a petrece un weekend cu familia sau între prieteni.

Așa cum Sibiul prinde mai multă viață în weekend, vă prezentăm câteva activități și evenimente de care vă puteți bucura în zilele ce urmează.

Foodie – Street Food Cuisine

Doisprezece food truck-uri te așteaptă să guști din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 7-13 septembrie, la Foodie – Street Food Cuisine.  Acolo veți găsi parcate și pregătiți să vă întâmpine cu mâncăruri și deserturi bune pe cei de la Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre și Olha Coffee. Locație: Parcul Tineretului
Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

APOLODOR ÎN DEUTSCH – Teatrul GONG

Apolodor în germană e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană. Antrenant și plin de umor, spectacolul de la Sibiu îi invită pe cei mici într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute. Accesul publicului la premieră se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

ÎNCURCĂ-I DRACE! – Teatrul Național Radu Stanca

„Încurcă-i drace!” face dovada unei cronici tăioase la adresa oamenilor-model, a standardelor sociale și a demnității umane. Spectacolul satirizează caracterul uman și răstoarnă universul personajelor prin situații imprevizibile, de neevitat, ca pedeapsă asupra acțiunilor ce denotă înșelăciune și lipsă de devotament. Spectacolul va avea loc vineri, 11 septembrie de la ora 19:00, iar biletele se pot cumpara de AICI  și costă 30 de lei.

Astra Film Festival 2020

ASTRA FILM FESTIVAL OUTDOOR se va desfășura în perioada 4 – 13 septembrie, în aer liber: la Muzeul Astra și în Centrul Istoric al Sibiului, care vor lua locul sălilor de cinema. Astra Film Festival Outdoor va include proiecții de film, întâlniri cu autorii, discuții , programe speciale și concerte. Programul complet Astra Film Festival On Air, AICI.

BALUL după o idee Theatre de Campagnol

În Balul se tace. România trecută și România prezentă se întâlnesc la intersecția gesturilor care au asfaltat istoria.
Istoria e inițiată de gesturi exemplare, de mișcări radicale, de pendularea continuă între aberații și necesități. Balul este sinteza acestor forțe motrice.  Balul concentrează România în corpuri care se deplasează înainte și înapoi. Corpuri-pluta peste istorie. Din anii 2000 în anii ‘20, România în mișcare împrumută carnea tranzițiilor, osatura deciziilor emblematice. Cum ar fi fost dacă n-ar fi fost?
Spectacolul va avea loc sâmbătă, 12 septembrie de la ora 20:00. Prețul biletului este de 50 de lei și se pot cumpăra de AICI.

Cinema Centrul Cultural Ion Besoiu

Terasa cu flori de la Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ este locul unde alături de cei dragi poți petrece o seară liniștită, te poți bucura de filme de artă, în premiera la Sibiu, sau poți revedea filmelele preferate, mari succese de box-office.  Biletele la cinema se pot achiziționa online, pe platforma Eventbook.ro sau la Casa de bilete a Centrului. Programul poate fi consultat AICI.

Palatul Brukenthal din Avrig

Localizat la poalele munților Făgăraș, Palatul Brukenthal din Avrig este un edificiu al Transilvaniei și unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din județul Sibiu. Anul viitor se împlinesc 300 de ani de la naşterea lui Samuel von Brukenthal, primul guvernator al Transilvaniei născut pe aceste meleaguri. La Palatul Brukenthal Avrig, printre activitățile pregătite pentru aniversarea fostului guvernator, un rol deosebit de important îl are şi lansarea noului meniu al Restaurantului “Edenul Transilvaniei”. Dacă încă nu ați decis ce vreți să faceți în acest weekend, cu siguranță merită să luați în calcul și această opțiune.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi