accidentslinic

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, la Slimnic. Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod. Acesta a rămas încarcerat.

UPDATE

Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost descarcerat. A primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism cranio-facial și multiple escoriații.

Știrea inițială

„DN 14, Slimnic, un șofer în vârstă de aproximativ 60 de ani, pierde controlul direcției autoturismului condus spre Sibiu și lovește un cap de pod”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și de descarcerare. Bărbatul a rămas blocat în autoturismul avariat. accident slimnic

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj de pompieri militari, 1 echipaj descarcerare și 1 echipaj SMURD pe raza localității Slimnic unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. La fața locului se intervine pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, conștiente. Intervenția se află în dinamică”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul este îngreunat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns