Prefectul județului Sibiu, la început de an școlar ”Este important să păstrăm și să nu răpim emoția și inocența copiilor”

0 240

⇓ Ascultă știrea ⇓

Mircea Crețu, prefectul județului sibiu, le transmite un mesaj atât elevilor, cât și părinților, la începutul unui an școlar atipic și poate cel mai dificil de foarte mulți ani încoace.

”Mă adresez vouă, întrucât mâine începe un nou an școlar, unul diferit față de cei precedenți. Pandemia a adus odată cu ea multe schimbări în viața noastră, dar cu toate acestea în mare parte am reușit să la acceptăm și să ne adaptăm lor.

Începutul de an școlar, mereu este încărcat de emoții pentru copii și dascăli, nostalgie pentru părinți și multe speranțe pentru noi toți, întrucât copiii sunt cea mai de preț comoară a noastră.
Chiar dacă anul acesta condițiile sunt atipice, este important să păstrăm și să nu răpim emoția și inocența copiilor noștri.

Cu certitudine toți ne dorim să revenim la viața dinaintea pandemiei, dar pentru asta e nevoie de un efort individual și colectiv totodată.

În acest moment de nou început pentru copiii noștri, vă doresc tuturor să rămâneți sănătoși, să fiți optimiști și să aveți încredere că împreună: elevi, părinți, profesori și autorități, vom depăși aceste perioade nu tocmai ușoare din viețile noastre!

Dragi elevi și dascăli, vă urez mult succes în noul an școlar!” este mesajul lui Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.