Spitalele din județ, pline de bolnavi COVID – La Județean la ATI nu mai sunt paturi libere

0 1.076

⇓ Ascultă știrea ⇓

Spitalele din județul Sibiu sunt aproape pline cu pacienți infectați cu noul coronavirus. În prezent, 220 de persoane sunt internate, cele mai multe la Spitalul Clinic Județean de Urgență, acolo unde nu mai sunt nici locuri libere pe secția ATI. 

La nivelul județului Sibiu, sunt rezervate, în unitățile sanitare, 312 paturi pentru pacienții confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre acestea, 12 locuri sunt pe secțiile ATI rezervate adulților, iar 6 pe secția ATI rezervate copiilor.

Numărul pacienților infectați cu noul coronavirus este în creștere, iar în spitalele din județ locurile se împuținează. De exemplu, la Spitalul Județean, în prezent, nu mai sunt locuri libere la ATI, iar pe secții mai sunt doar cinci paturi libere.

„La acest moment situația pacienților internați este următoarea: SCJU Sibiu – 105 pacienți pe secții, 12 ATI, Pediatrie – 3 pe secții, Pneumoftiziologie – 47 pacienți pe secții, CFR – 21 pacienți pe secții, Cisnădie – 32 pacienți pe secții”, spune Andreea Ștefan, purtorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Astfel, în prezent mai sunt doar 5 locuri libere pe secții la SCJU Sibiu, 72 locuri libere pe secții la Pediatrie și 6 la ATI, 3 locuri libere pe secții la Spitalul de Pneumoftiziologie, 6 locuri libere pe secțiile de la Spitalul CFR și niciun loc liber pe secțiile Spitalului din Cisnădie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.