Copil lovit pe trecere la Sibiu – Șoferul a fugit de la fața locului

4.001

Un copil a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni semaforizată. Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat din județul Vâlcea, a fugit de la fața locului și nu a anunțat poliția. 

„La data de 15 septembrie, în jurul orei 17,20, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, un pieton fiind accidentat pe trecerea pentru pietoni, iar șoferul implicat în accident nu a anunțat Poliția și nu a rămas la locul accidentului. Familia minorul accidentat a sesizat prin 112 Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și s-au prezentat la UPU Luther”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat conducătorul auto și au stabilit că accidentul s-a produs pe strada Șoseaua Alba Iulia, pe trecerea pentru pietoni semaforizată situată în zona complexului comercial din cartierul Turnișor. Conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani din Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere minorului de 16 ani, aflat în traversare pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l ușor.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locuui accidentului fără încuviințarea Politiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi