accident trecere pietoni 79048700
FOTO: arhivă

Un copil a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni semaforizată. Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat din județul Vâlcea, a fugit de la fața locului și nu a anunțat poliția. 

„La data de 15 septembrie, în jurul orei 17,20, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, un pieton fiind accidentat pe trecerea pentru pietoni, iar șoferul implicat în accident nu a anunțat Poliția și nu a rămas la locul accidentului. Familia minorul accidentat a sesizat prin 112 Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și s-au prezentat la UPU Luther”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat conducătorul auto și au stabilit că accidentul s-a produs pe strada Șoseaua Alba Iulia, pe trecerea pentru pietoni semaforizată situată în zona complexului comercial din cartierul Turnișor. Conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani din Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere minorului de 16 ani, aflat în traversare pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l ușor.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locuui accidentului fără încuviințarea Politiei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns