Două secții de votare din Terezian și Țiglari și-au schimbat delimitarea

0 239

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Sibiu a actualizat delimitarea celor 106 secții de votare din municipiul Sibiu, fiind operată o modificare importantă pentru echilibrarea numărului de alegători care votează în două dintre secții, în vederea eficientizării procesului de votare.

Astfel, delimitarea secției nr. 9 și a secției nr. 15, din cartierul Terezian și respectiv Țiglari, a fost modificată. La secția de votare nr. 9 amenajată în incinta Liceului Tehnologic Construcții și Arhitectură „Carol I”, de pe strada Pedagogilor nr.7 se depășea numărul de maxim de 2.000 de alegători care pot fi arondați unei secții și, astfel, cetățenii care locuiesc pe următoarele străzi au fost mutați de la această secție la secția nr. 15, amenajată la Școala gimnazială nr.23, de pe strada Oslo nr.2A: Mozaicului, Cuprului, Granitului, Varului, Cuarțului și Coralului. Prin urmare, un număr de 236 sibieni de pe străzile enumerate, care până acum au votat la Secția nr.9, își vor exercita dreptul de vot la alegerile locale din acest an la Secția de votare nr.15.

Pentru a verifica secția la care sunteți arondat, vă rugăm consultați tabelul: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2020/Dispozitia_nr.1497_14_09_2020.pdf. De asemenea, sibienii care nu utilizează mijloacele electronice, pot consulta delimitarea secțiilor la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare sau afișele care vor fi amplasate la intrarea în secțiile de votare.

Mai multe informații despre organizarea alegerilor locale din data de 27 septembrie puteți găsi pe site-ul Primăriei Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ALEGERI 2020: https://www.sibiu.ro/index.php/alegeri.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.