autostrada sibiu pitesti7
FOTO: Asociația Pro Infrastructură

Premierul Ludovic Orban vine cu noi detalii despre autostrada Sibiu – Pitești. Acesta a anunțat, miercuri, că licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 3 va fi demarată în cel mai scurt timp, notează AGERPRES.

„Aţi văzut decizia Comisiei Europene, care a aprobat finanţarea tronsonului de autostradă Piteşti-Sibiu. Sunt în măsură să vă spun că pe tronsonul 3 Tigveni-Cornetu documentaţia de licitaţie a fost avizată de Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice, a fost transmisă către SEAP şi va apărea în jurnalul din 21-22 septembrie. Deci, practic, se poate spune că demarează oficial licitaţia pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3”, a declarat Orban la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a anunţat că s-au făcut progrese şi în ceea ce priveşte tronsonul 4, cuprins între Cornetu şi Boiţa. „În cursul săptămânii viitoare va fi transmisă către ANAF pentru controlul ex-ante, acordarea avizului pe documentaţie, şi pentru tronsonul 2 Cornetu-Boiţa”, a precizat premierul.

Sursa: AGERPRES

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu