bibu 4

Unul dintre cei mai respectați și performanți primari din România, Ilie Bolojan, a transmis un mesaj de susținere a candidatului PNL la funcția de primar al Sibiului, Adrian Bibu, în urma întâlnirii pe care cei doi au avut-o recent la Oradea.

“Îl cunosc pe Adrian Bibu de câțiva ani. Acum a venit la Oradea să vadă lucrurile bune pe care le-am făcut și m-am bucurat ca împreună cu Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, putem face schimb de bune practici. Ca și Adrian Bibu, la 38 de ani ajungeam și eu primar în Oradea. Este o vârstă potrivită, la care forța și energia tinereții, cumulate cu experiența căpătată atât în calitate de consilier municipal, cât și în activitatea de gestionare a Sălii Transilvania, îl califică să facă lucruri bune pentru  Sibiu” – a spus primarul din Oradea, Ilie Bolojan.

bibu 3

Adrian Bibu a dat deseori exemplu Oradea,  fiind în legătură cu specialiștii pe  pregătirea cărora  primarul Bolojan își sprijină activitatea la nivelul municipalității.

“Avântul ultimilor ani din capitala Bihorului se datorează nu exclusiv, dar în primul rand administrației locale și acelora care au știut să acționeze.  La acest semnal, la profesionalismul echipei lui Ilie Bolojan, la capacitatea lui de a reprezenta interesele comunității și la prezența continuă între oameni a răspuns ulterior întreg orașul. Puterea exemplului tinerilor din administrație, hotărârea  primarului, acestea au pus în mișcare Oradea!” – spune Bibu.

Candidații PNL la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și la cea de primar al Sibiului, Adrian Bibu, au efectuat deplasări în scopul schimburilor de bune practici în județe ale României care au înregistrat creșteri ale calității vieții, dar care au fost interesate la randul lor de subiecte care la nivelul județului Sibiu au fost gestionate eficient, precum gestiunea deșeurilor sau infrastructura.

“Trebuie să recuperăm anii în care Sibiul a stagnat și o putem face folosind la maxim priceperea sibienilor bine intenționați, deciși să se implice, dar și exemplele acelora care nu au pierdut vremea. La Oradea s-a putut: au accesat fonduri, construiesc masiv pe bani atrași, au grijă la detalii esențiale pentru viața oamenilor . Trebuie să se poată și la Sibiu!” – a mai spus Bibu.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns