fbpx

Sibian prins la Brașov cu permis fals de conducere

189

La începutul săptămânii trecute, poliţiştii S.R.P.T. Braşov au depistat în trafic, în Braşov, un bărbat, de 41 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autotren cu remorcă având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere falsificat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals, bărbatul fiind reţinut.

Timp de o săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat, la nivel naţional, pentru creşterea gradului de siguranţă a transporturilor feroviare, în cadrul acţiunii europene Rail Action Week, derulate sub egida RAILPOL.

În perioada 7 – 14 septembrie 2020, poliţiştii secţiilor regionale de poliţie transporturi şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au acţionat în cadrul acţiunii Rail Action Week, derulate la nivel european, sub egida RAILPOL.

La acţiune au participat peste 900 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai instituţiilor partenere, fiind verificate 1.465 de persoane şi 1.200 de vehicule, în zona a 748 de treceri la nivel cu calea ferată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.