Biroul OCPI Avrig închis temporar – Un angajat are coronavirus

0 542

⇓ Ascultă știrea ⇓

 Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a sistat, temporar, activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Avrig. Un angajat are coronavirus. 

BCPI Avrig este închis în perioada 17 – 27 septembrie 2020. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că un angajat al BCPI Avrig este infectat cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.

Conducerea OCPI Sibiu a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Sibiu și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Avrig situat pe str. Gh. Lazăr, numărul 41. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

În perioada 17 – 27 septembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Sibiu prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpisibiu.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Sibiu sunt următoarele:

Tel: (0269) 217477

E-mail: sb@ancpi.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.