Ediția a V-a a proiectului „Teatru la sat” are loc vineri în Marpod

0 140

⇓ Ascultă știrea ⇓

Ediția a V-a a proiectului cultural Teatru la sat, organizat de Asociația ACT Sibiu, are loc, vineri, în comuna Marpod, începând cu ora 11,00. 

Teatru la sat se adresează, atât copiilor, cât și părinților din satele Marpod și Ilimbav care aparţin de comuna Marpod. Proiectul continuă în acest an cu spectacolul ,,Din năzdrăvăniile lui Nastratin Hogea” cu actorii Andrei Drăgan, Andrada Oltean, asigurat de un fundal muzical susţinut de Sebastian Canciu. teatru la sat

Ediţia din acest an, în contextul pandemiei Covid-19 va avea loc în aer liber, în curtea Şcolii Generale din comuna Marpod, unde vor participa elevii din satele Marpod şi Ilimbav. La spectacolul de teatru poate participa, de asemenea, întreaga comunitate locală. Se vor purta măşti de protecţie, păstrându-se, de asemenea, distaţa socială şi toate regulile impuse de autorităţi.

Teatru la sat este un eveniment anual despre arta spectacolului pentru copii, al cărui scop este susţinerea şi promovarea educaţiei culturale în mediul rural. teatru la sat 1 scaled teatru la sat 3 scaled

Asociația ACT Sibiu și-a propus iniţierea şi derularea de proiecte  culturale,  sociale,  educaţionale,  jurnalistice, literare, de învăţare pe tot parcursul vieţii, gastronomice, sportive, meșteșugărești sau artistice. Echipa este una tânără, dinamică, cu experiență în managementul proiectelor culturale. Ideea înființării acesteia s-a născut din dorința membrilor echipei de a veni în ajutorul comunității locale și nu numai, din nevoia de schimbare, de adaptare, de responsabilizare a societății în care trăim.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.