Camion încărcat cu lemne oprit de poliție la Sadu – Amendă de 15.000 lei

2 1.985

⇓ Ascultă știrea ⇓

Polițiștii sibieni au depistat, joi, pe DJ 105G, un camion încărcat cu lemne care aveau altă proveniență decât cea trecută în actele de transport. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și s-a dat și o amendă de 15.000 lei. 

„În cursul zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, au desfășurat activități specifice pe raza localităților Sadu și Râu Sadului, pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, pe DJ 105 G, a fost depistat un camion încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, existând suspiciunea rezonabilă că acest vehicul efectua transport de material lemnos cu alta proveniență față de cea trecuta în documentele specifice de transport, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 15.000 de lei și confiscarea materialului lemnos transportat, mai exact 40,09 mc lemn rotund din specia molid, în valoare de 11666.19 lei, în conformitate cu art. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. mihai scrie

    Oare nu au voie doar 27 mc3 de lemn sa transporte?asta avea 40 mc3 si asa transporta toti!asta nu o cotizat de aia lau oprit!

  2. Nedelcu scrie

    Oare nu ar putea sa i prinda cand ii taie? Numa ursu umbla prin padure?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.