fbpx

Se deschide un tronson de autostradă în România – Are aproape 18 kilometri

10.949

Vineri se deschide un nou tronson de autostradă în România. Este vorba despre trosonul Iernut – Chețani, în lungime de 17,9 kilometri, parte din autostrada Transilvania. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că tronsonul de autostradă Iernut – Chețani se deschide circulației vineri, la ora 18.00. La inuagurarea sectorului a participat și președintele Iohannis, vineri la prânz, notează MEDIAFAX.

„Vineri, 18.09.2020, începând cu ora 18:00, se va deschjde circulația rutieră pe sectorul de autostradă Iernut – Chetani în lungime de 17,9 km. Acest sector face parte din Autostrada Transilvania, Secțiunea 2A, Ogra – Câmpia Turzii, Lot 2, km 3+600 – km 21+500”, a anunțat CNAIR, într-un comunicat de presă.

Conform CNAIR, deschiderea circulației pe cei 17,9 km dintre Iernut și Chețani și utilizarea Nodului de la Chețani (1,3 km) fac posibilă circulația continuă pe 33 km de autostradă între Ungheni și Chețani.

De astăzi se dau în trafic încă aproximativ 19 km de autostradă, astfel se poate circula neîntrerupt între localitățile Ungheni și Chețani.Imagini de astăzi de pe lotul Iernut – Chețani.

Slået op af Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii RutiereFredag den 18. september 2020

Președintele Klaus Iohannis a spus, vineri, la prânz, că a participat la deschiderea tronsonului de autostradă Iernut – Chețani nu pentru festivisme, ci pentru a da semnalul că dezvoltarea infrastructurii mari este o necesitate de bază: „Am așteptări foarte mari de la guvern și de la constructori”. autostrada transilvania autostrada transilvania 1

„Nu am venit pentru festivisme și nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal. Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment nu este un punct terminus, ci un punct intermediar, pentru că mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa: MEDIAFAX

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.