De-a râsu` plânsu`. O echipă de fotbal a pierdut pentru că a păstrat distanța fizică

0 516

⇓ Ascultă știrea ⇓

Regulile de distanțare socială din cauza pandemiei nasc situații hilare. O echipă de fotbal germană, din liga a 11-a, a pierdut meciul cu scorul de 37 la 0 pentru că jucătoii nu s-au apropiat la mai puțin de 2 metri de nimeni de pe teren, scrie mediafax.ro.

Echipa de amatori a intrat pe teren cu doar şapte jucători, de teamă că adversarii lor au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.

Co-preşedintele clubului, Patrick Ristow, a declarat pentru CNN că jucătorii de la Holdenstedt au intrat în contact cu un jucător infectat în timpul meciului anterior, astfel încât Ripdorf a considerat că partida ar fi trebuit amânată, având în vedere perioadei de incubaţie de două săptămâni a virusului.

Adversarii lor au refuzat, însă, amânarea partidei şi au susţinut că toată echipa a avut rezultate negative la testele pentru COVID-19.

În aceste condiţii, şapte jucători de la Ripdorf s-au oferit în cele din urmă voluntari pentru a participa la joc, ceea ce a însemnat că partida s-a putut juca şi clubul a evitat o amendă.

„Clubul nostru nu are mulţi bani pentru a plăti amenda pe care o riscam dacă nu intram pe teren, aşa că echipa noastră a spus că va juca, dar va păstra distanţa faţă de adversari”, a declarat Ristow.

„Pe parcursul celor 90 de minute, jucătorii noştri au păstrat distanţa perfectă, astfel încât Holdenstedt a avut suficient timp şi spaţiu pentru a înscrie goluri”, a conchis şeful clubului de fotbal.

Jucătorii Holdenstedt nu au arătat milă faţă de adversarii lor şi au marcat câte un gol la aproape fiecare două minute.

Rezultatul a devenit viral pe reţelele de socializare, iar clubul a atras atenţia presei din întreaga lume.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.