FOTO Bicicliștii sibieni au un loc nou de promenadă – Pe pistele din pădurea Șopa

0 3.976

⇓ Ascultă știrea ⇓

Pasionații de ciclism au încă 11 kilometri de piste pe care să pedaleze. Acestea au fost amenajate în apropiere de Sibiu, în Pădurea Șopa de lângă Șelimbăr.

Finalizarea lucrărilor a fost anunțată de primarul comunei, Marius Grecu. ”Dragi prieteni, pistele de biciclete din pădurea Șopa sunt pregătite pentru iubitorii de natură și sport!”, a postat primarul pe pagina sa de Facebook.

Proiectul Zonei de Promenadă Șopa prevede amenajarea aleilor, instalarea unor bănci, precum și zonele de picnic și pistele de biciclete. Valoarea investiției a fost în valoare de 160.000 lei. Investițiile vor continua, a anunțat primarul Marius Grecu. ”Acum am încheiat un prim pas, se poate intra cu bicicletele pe acest traseu. În etapa a doua urmează amenajarea zonelor de picnic, la liziera pădurii. În viitor, vrem să dezvoltăm această zonă. Pe unul din lacuri vrem să amenajăm pontoane, să se poată închiria bărci, pe maluri să se poată face plajă, iar pe altul intenționăm să-l amenajăm pentru pescuit”, spune primarul Marius Grecu.

119962084 1179530615762036 7159479968377901584 n

Accesul pe pistele de biciclete se poate face atât din Șelimbăr, cât și din Sibiu și Cisnădie. Din Sibiu, amatorii de plimbări cu bicicleta pot merge în continuarea Bulevardului Mihai Viteazu, peste pârâul Seviș și în continuare spre Șopa. Din Șelimbăr, accesul se face de lângă terenul de fotbal de pe drumul care face legătura dintre Drumul Județean 1 și mănăstire, iar din Cisnădie, din continuarea Cartierului Arhitecților, spre Șelimbăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.