Sibienii nu mai pot plăti taxele pentru permise și înmatriculări în numerar la ghișee

0 868

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii nu vor mai putea plăti taxele pentru permise și înmatriculări în numerar la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor începând cu 1 octombrie. 

Instituția Prefectului Județului Sibiu vă informează că începând cu data de 01.10.2020, tarifele aferente emiterii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere nu se mai pot încasa în numerar la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Astfel, de luna viitoare, sibienii vor achita aceste taxe într-un cont bancar. „Conform O.U.G nr.152/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăți care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului național electronic de plată online, în scopul încasării contravalorii permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie este operațional contul RO94RNCB0082000367331018 deschis la BCR-sucursala Unirii, de către RA-APPS”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de imposibilitatea efectuării plăților, în numerar, la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, se vor menține modalitățile de încasare actuale până la data de 30.09.2020. După această dată, plățile nu vor mai putea fi efectuate, în numerar, la ghișee.

De asemenea precizăm faptul că taxele mai sus menționate trebuie achitate în mod obligatoriu pe numele titularului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.