copii fotbal sport

Autoritățile acordă copiilor din Sibiu, care practică un sport de performanță și care se înscriu la un club sportiv, ajutor financiar. Este vorba despre un voucher în valoare de 300 de lei, ce poate fi folosit pentru achiziționarea de echipament sportiv. 

„Instituția Prefectului Județului Sibiu informează cluburile sportive de pe raza județului Sibiu că Guvernul României acordă din acest an prin intermediul Ministerului Tineretului și Sportului, sprijin copiilor în practicarea sportului de performanță, în baza O.U.G. nr. 157/2020 și a Ordinului Ministrului Tineretului și Sportului nr. 1199/ 15.09.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 853/ 17.09.2020”, anunță Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția pentru Sport și Tineret a județului Sibiu va  acorda un ajutor financiar sub formă de voucher în cuantum de 300 de lei doar în vederea achiziționării de echipament sportiv.

Beneficiarii de voucher sunt copiii născuți în perioada 01.01.2005 – 31.12.2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deținător de certificat de identitate sportivă, în perioada 08 septembrie 2020 – 30 noiembrie 2020, în vederea practicării sportului de performanță.

Detalii legate de modalitatea acordării acestui sprijin pentru copiii din județul Sibiu care vor să practice sportul de performanță le găsiți în Normele metodologice  privind acordarea acestui ajutor financiar sub formă de voucher, pe pagina de Facebook și pe site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu – www.tineretsibiu.ro. 

Comentariul meu

Lasă un răspuns