Vești bune – La Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus masca nu mai e obligatorie

0 2.429

⇓ Ascultă știrea ⇓

În două localități din județul Sibiu a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție. Este vorba despre Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus.

Luni, 21 septembrie, începând cu ora 24:00, Hotărârea nr 42/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu privind obligativitatea purtării măștii de protecție își încetează aplicabilitatea în localitățile Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus, întrucât rata incidenței cumulate la nivelul unităților administrativ teritoriale din care fac parte cele două localități este sub pragul de 1,5/1000 de locuitori. Drept urmare purtarea măștii în toate spațiile deschise de pe raza localităților Miercurea Sibiului și Arpașu de Sus nu va mai fi obligatorie, începând de marți, 22.09.2020, orele 00:00.

Cu toate acestea, recomandăm în continuare tuturor cetățenilor să respecte măsurile de prevenire și limitare a răspândirii SARS CoV-2 pentru protejarea sănătății și pentru a nu crește numărul de îmbolnăviri în comunitate și impunerea de noi restricții.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.