Comunicarea cazurilor de covid din școli revine la Inspectoratul Școlar

0 355

⇓ Ascultă știrea ⇓

S-a schimbat schimbarea. După ce reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au fost mustrați de cei de la Prefectură pentru că au dat date despre elevii și profesorii infectați cu Covid 19, acum li se dă girul pentru comunicarea acestora.

”Vocea Unică” pentru comunicarea către sibieni a informațiilor care au legătură cu infecția cu coronavirus a fost stabilită a veni din partea Prefecturii Sibiu.

La începerea anului școlar însă, reprezentanții Inspectoratului Școlar au furnizat informații despre elevii și profesorii infectați. Cei de la Prefectură le-au ”imputat” atunci hotărârea care reglementează comunicarea și le-au interzis să mai dea astfel de date.

Acum însă, s-au ”sucit”. Prefectul Mircea Crețu a spus, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență că ”Pentru ca opinia publică să fie cât mai bine informată, din data de 22 septembrie se stabilește că situația privind Covid 19 la nivelul unităților de învățământ să fie comunicată de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu”.

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.