Otrăvuri în cartierul Arhitecților – Câini, pisici, păsări, victimele unor oameni haini

0 1.112

⇓ Ascultă știrea ⇓

Câinii și pisicile mor pe capete în Cartierul Arhitecților din cauza unor persoane care împrăștie otrăvuri pentru a ucide porumbeii. 

Mai mulți locuitori ai cartierului Arhitecților din Cisnădie și-au spus nemulțumirile, într-o postare publică, pe grupul de Facebook Rezidenti In Cartierul Arhitectilor – Calea Cisnadiei – Sibiu, referitor la persoanele răuvoitoare care împrăștie otrăvuri pentru a omorî porumbeii.

Locuitorii sunt revoltați fiindcă nu doar porumbeii mor după ce ajung la otravă, ci și câinii sau pisicile lor. Prin intermediul postării, oamenii își roagă vecinii „să renunțe la acest obicei”.

„Vă rog insistent, pe toți cei care au obiceiul să pună otravă la porumbei, să renunțe la acest obicei. Mor animale nevinovate, câinii și pisicile noastre. Sper să fiți <<răsplătiți>> pe măsură!”, scrie Cristina, care locuiește în Cartierul Arhitecților.

Alți vecini au susținut cele spuse mai sus, fiind indignați de comportamentul unor oameni haini. „Ce oameni de toată jena. Ca-n vestul sălbatic suntem în cartierul ăsta”, scrie Adrian, în comentariile postării.

Silviu, un alt locuitor al cartierului, spune că din cauza celor care otrăvesc porumbeii, câinele lui a murit. „Pisicile circulă și casele noastre sunt foarte apropiate de cea în care se otrăvesc porumbeii. Câinele meu a murit după ce un porumbel s-a prăbușit în mijlocul curții mele”.

Locuitorii din Cartierul Arhitecților speră ca vecinii care au astfel de obiceiuri să renunțe la ele, fiindcă animalele lor de companie sunt puse în pericol.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.