VIDEO Primarul Șelimbărului explică de ce s-a ales strada Doamna Stanca pentru construcția noii grădinițe

0 435

⇓ Ascultă știrea ⇓

Copiii șelimbărenilor vor avea în curând o nouă grădiniță. Va fi construită pe strada Doamna Stanca, loc ce a fost contestat de unii locuitori. Primarul Marius Grecu spuen însă că aici a fost cel mai bun teren pentru o astfel de construcție.

Edilul a fost acuzat că a ales această zonă pentru noua grădiniță pentru că este în proximitatea locuinței sale. Marius Grecu  însă spune că nu are nicio legătură acest fapt. ”Locuiesc la bloc pe strada Doamna Stanca, dar nu din această cauză am ales să construim aici grădinița. Acest cartier are cei mai mulți copii din Șelimbăr. În plus, aici am avut teren. Când s-a căutat teren pe Brana am primit niște oferte lângă calea ferată. Și nu cred că vreunui părinte i-ar fi plăcut ca cel mic să doarmă la 10 metri de calea ferată pe care șuieră trenul. Așa că le-am refuzat și am ales Doamna Stanca”, explică Marius Grecu.

Primarul spune că în planurile sale se conturează ideea unei nou grădinițe în acea parte a comunei. ”Nu am abandonat ideea. Vom continua să căutăm teren, soluții, iar când vom găsi ce considerăm că e cel mai bun pentru șelimbăreni și copii în primul rând, vom începe proiectul unei grădinițe în zona Brana Triajului”, spune Marius Grecu.

Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, este invitat la ''Interviuri pe Față''

Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, este invitat la ''Interviuri pe Față'', în dialog cu Dragoș Popescu, miercuri, de la ora 12.00 pe Ora de Sibiu 🎙

Slået op af Ora de Sibiu i Onsdag den 23. september 2020

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.