De ce ar fugi un copil de 15 ani de acasă – Mărturiile Lăcrămioarei dispărută de patru ori

0 1.407

⇓ Ascultă știrea ⇓

Vârsta care îi sperie pe majoritatea părinților este, cu siguranță, adolescența. Tot mai mulți copii, ajunși în pragul acestei vârste, întâmpină probleme și neînțelegeri cu părinții. Așa este și cazul Lăcrămioarei din Sibiu.

Minora în vârstă de doar 15 ani, a făcut din plecările de acasă un obicei. La această vârstă, copila a plecat deja de patru ori de acasă, în direcții necunoscute, lăsându-și părinții îngrijorați. În data de 23 septembrie, o sibiancă a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în noaptea precedentă fiica sa Lăcrămioara, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, fără a mai reveni sau a da vre-un semn. Cazul plecării voluntare a minorei a fost mediatizat, iar în urma publicării articolului, Lăcrămioara a reacționat. A adăugat un comentariu în care a spus că s-a mutat la o prietenă. 

Lăcrămioara este un „copil problemă” sau este vina părinților?

Potrivit surselor Ora de Sibiu, fetița provine dintr-o familie fără probleme sociale sau abateri, însă părinții sunt divorțați. Tatăl fetei locuiește acum în județul Vâlcea iar mama în Sibiu, cu un concubin. În urma divorțului, Lăcrămioara a ales să rămână cu tatăl ei. O persoană din localitatea în care trăiește tatăl, spune că fata este o fire rebelă, destul de greu de controlat. „Tatăl ei este un om foarte cumsecade şi muncitor. Muncea de dimineaţa până seara, întrucât situaţia financiară nu este una bună. A muncit mereu şi a încercat să-i asigure tot de ce are nevoie, însă ea mereu a creat probleme. A fugit la un moment dat cu iubitul ei, în satul vecin, iar după a plecat și de la el și s-a mutat la mama ei. „, spune femeia.

De ce a fugit Lăcrămioara și unde se află acum

După ce mama Lăcrămioarei a anunțat poliția despre dispariția fetei, aceasta i-a spus vecinei fostului soț că ar fi găsit-o în localitatea Turnu Roșu. Lăcrămioara neagă acest fapt și spune că a plecat de acasă deoarece nu mai suporta să stea cu mama sa și concubinul acesteia. Minora s-a mutat la o prietenă.

minora plecata 3 2

Ce spune Lăcrămioara despre plecarea ei de acasă

Lăcrămioara spune că este în siguranță și că nu ar trebui să se îngrijoreze nimeni, pentru că se află la cea mai bună prietenă a ei.  „Este cea mai bună prietenă a mea, este ca sora mea și a fost lângă mine mereu. Acum ea a rămas singură și mi-a zis mie dacă vreau să mă mut cu ea, iar eu am zis că da, și m-am mutat cu ea. Eu sunt super ok, nu vă faceți griji în legătură că nu sunt bine, sunt foarte bine!”, a spus Lăcrămioara.

Întrebată despre relația sa cu tatăl vitreg, fata a spus că nu se înteleg așa de bine, iar cu mama și cu tatăl ei ar avea o relație bună. De asemenea, Lăcrămioara a spus că a sunat-o astăzi pe mama ei ca să-i spună că este bine. „Am vorbit cu ea acum şi o să mă duc cu prietena mea la ea ca să vorbim.”, a mai spus Lăcrămioara Maria.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.