Toamna aduce trei săptămâni de petrecere la Avrig – Începe Brukenthalfest

Brukenthalfest, prima ediție a Sărbătorii Toamnei care va fi organizată în grădinile Palatului Brukenthal din Avrig,  începe sâmbătă, iar petrecerea va ține trei săptămâni. Aici se încing plitele şi grătarele şi se dă cep primului butoi de bere.

Organizatorii Brukenthalfest anunță că aceasta este o sărbătoare inspirată de marile petreceri de toamnă organizate în multe din oraşele Europei Centrale, iar pentru trei săptămâni, fosta reşedinţă de vară a baronului Samuel von Brukenthal se va transforma într-un loc în care toamna va fi sărbătorită cu multă bere şi mâncare de calitate, scrie Mediafax.

Timp de trei săptămâni vizitatorii vor putea admira grădina spectaculoasă, dar și terasa restaurantului care a fost decorată cu dovleci, baloţi de paie, teasc şi zdrobitor de struguri și o căruţa cu recolta toamnei, trasă de doi cai.

La Palatul Brukenthal Avrig se încing plitele şi grătarele şi se dă cep primului butoi de bere.

Prin „Brukenthalfest” 2020, reprezentanţii Palatului Brukenthal Avrig sărbătoresc aniversarea celor 300 de ani de la naşterea fostului guvernator al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal,cu mâncare bună, cârnăciori şi carne bavareză la grătar, pâine, chiflele si covrigi Brezel bavarezi, pregătite în cuptoarele tradiţionale ale complexului, ciolan afumat, gulaş unguresc şi multe alte bunătăţi din zona Transilvaniei. Participanții pot bea bere locală şi germană și pot asculta muzică live și pot participa la diverse concursuri tematice.

Sursa: Mediafax

avrigbrukenthalfestpalatul brukenthal
Comentarii (0)
Comentează