Trenuri suplimentare cu vagoane de dormit si cușetă pentru pelerinajul la Sfânta Parascheva

0 278

⇓ Ascultă știrea ⇓

CFR Călători anunță că va suplimenta capacitate de transport pentru pasagerii care vor să călătorească spre și dinspre Iași, cu ocazia Sărbătorii de Sfânta Parascheva. În acest an, cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă vor fi pe trenurile care ajung la Iași.

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă, CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care vor să călătorească spre și dinspre Iași la Sărbătoarea de Sfânta Parascheva, scrie Mediafax.

Trenurile care circulă pe rutele Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și orașul Iași.

„CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, anunță CFR.

Deși biletele pot fi cumpărate online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, precum și direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați, respectiv agenții de turism, CFR Călători recomandă călătorilor să folosească varianta achiziției online, fiind cea mai sigură, pentru a evita aglomerația la ghișee și case de bilete.

Masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei cu trenul, avertizează reprezentanții CFR Călători, precum și în zonele de așteptare a trenurilor, respectiv stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.