Barna, Apostoiu și Mureșan au votat la grădinița de pe Calea Poplăcii – Mesaj comun: ”Ieșiți la vot”

393

Candidaţii pentru funcţiile de Primar al Municipiului Sibiu şi pentru Consiliul Local din partea USR Plus, au votat la secţia din cadrul grădiniţei nr.22 de pe Calea Poplăcii.

„Am votat pentru o Românie care se schimbă, o Românie care şi în Sibiu şi în întreaga ţară începe să respecte cetăţeanul, să repsecte banul public. E nevoie de noi oameni in politică, pentru a avea un viitor de care toţi avem nevoie şi care după 30 de ani a devenit în multe locuri din ţară o realitate despre care doar vorbim”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

vot barna

Diana Mureşan este președintele filialei locale USR şi candidează pentru Consiliul Local Sibiu. „Am votat în siguranţă, vă îndemn şi pe voi să ieşiţi la vot, nu trebuie să vă fie frică, puteţi merge împreună cu familia. Haideţi să aducem un nou suflu în Sibiu, cred că avem nevoie de oameni noi în primărie şi în Consiliul Judeţean”, spune Diana Mureşan.

vot diana muresan

Raul Apostoiu, candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu, asigură cetățenii că votul se desfășoară în siguranță. „Am votat cu speranță pentru Sibiu. Este important să mobilizați toți prietenii, toți colegii, pe toată lumea să vină la vot. Totul este în Siguranță, este la fel de sigur ca mersul la cumpărături la supermarket. Este momentul să dăm altă strălucire orașului”, spune Raul Apostoiu.

vor usr

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.