Contul de Facebook al unui candidat sibian spart de șmecheri. Votanții sfătuiți să susțină pe altcineva

0 1.248

⇓ Ascultă știrea ⇓

Nereguli majore în desfășurarea  procesului electoral din județul Sibiu

Unui candidat din partea partidului Pro România pentru funcția de primar într-un oraș din Sibiu, i-a fost spart contul de Facebook și cineva a postat  pe contul sau un mesaj în care spune că se retrage din cursa electorală, iar votanții săi au fost îndrumați să voteze pentru candidatul din partea partidului Uniunea Salvați România.

Este vorba despre candidatul la Primăria din Cisnădie, Cornel Vintilă.

vintila facebook

„Informația este falsă. Vor fi sesizate organele abilitate. Sperăm ca acestea să își facă datoria până la capăt, să identifice și să îi tragă la răspundere pe cei vinovați! Cerem tuturor partidelor politice participante la scrutinul electoral de azi să respecte legea! „, transmit reprezentanții Pro România.

De asemenea, reprezentanții partidului au semnalat faptul că încă de la prima oră, corectitudinea procesului electoral din județul Sibiu a fost pusă sub semnul întrebării. „Conform surselor noastre, în secțiile de votare 3, 83 și 89 din municipiul Sibiu au fost găsite, în afara urnei de vot, buletine de vot pentru Președinția Consiliului Județean și pentru Consiliul Local ștampilate pentru Partidul National Liberal și pentru Forumul Democrat al Germanilor din România.”, spun cei de la Pro România.

Organele abilitate au fost anunțate și BEC Sibiu a trimis delegați la fața locului să verifice aceste nereguli. De asemenea, în Șeica Mare, primarul în funcție a fost acuzat de fraudă electorală, deoarece a fost surprins cum dă indicații votanților, chiar în fața secției de votare, cum să voteze „săgeata” la poziția 1, adică semnul electoral al Partidului National Liberal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.