GALERIE FOTO – Imagini unice la urne – Cum au mers la vot, Fodor, Bibu, Cîmpean și ceilalți candidați

1.306

Duminică, 27 septembrie au loc alegerile locale. La Sibiu, au fost deschise 376 de secții de votare.

Încă de la primele ore ale dimineții, cetăţenii şi candidații sibieni și-au exprimat dreptul de cetățean și au mers la vot. Cel mai matinal a fost candidatul pentru funcția de Primar din partea PNL, Adrian Bibu. Prezent la urne încă de la ora 07.00, Bibu a declarat că în acest mod vrea să le transmită sibienilor că „viitorul primar nu mai are timp să doarmă”. 

Daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu a votat și a declarat că și-a acordat votul pentru un județ în care tinerii să își dorească să trăiască. Detalii AICI.

Alături de Daniela Cîmpean, a fost și Vicepremierul Raluca Turcan. După ce a votat, aceasta a spus că își dorește ca după aceste alegeri diferențele sociale să se diminueze. Detalii AICI.

Astrid Fodor, candidatul FDGR pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, a votat, duminică, pentru „ continuitate și pentru un Sibiu al bunului simț”. Detalii AICI.

Și Președintele Klaus Iohannis a votat duminică dimineața, la București, oferind un exemplu bun de urmat pentru toți românii. ”Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru, astăzi îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim. ” . Detalii AICI.

Și Marius Grecu, candidat pentru funcția de primar al comunei Șelimbăr a mers la vot. Mai multe detalii AICI.

Robert Krafft, candidatul FDGR pentru primăria Cisnădie, a votat duminică dimineața, la ora 9:30, la Cisnădioara. „Am speranța că #împreună putem oferi un standard de calitate a vieții ridicat.”. Detalii AICI.

Dan Barna, Raul Apostoiu și Diana Mureșan au votat la grădinița de pe Calea Poplăcii. Aceștia au un mesaj comun pentru sibieni și anume: „Ieșiți la vot”. Mai multe detalii AICI.

Și Petru Florea, candidatul Pro România pentru Consiliul Județean, a votat. Acesta îi îndeamnă pe sibieni să meargă l vot pentru că „fiecare vot contează”.

Carmen Iohannis, soția Președintelui României, a venit la secția de vot singură. Informații suplimentare AICI.

Gabriel Tischer, candidatul FDGR pentru șefia Consiliului Județean, a votat la secția de votare amenajată la Cisnădioara. Detalii AICI.

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu, Alexandru Tomașevschi, și-a exprimat votul duminică la urne. „Am votat azi așa cum am considerat ca este mai bine pentru Sibiul următorilor ani. Sibiul care nu aparține politicienilor, ci acelora care îl iubesc cu tot sufletul.”. Detalii AICI.

Horațiu Marin, candidatul ALDE la primăria Sibiu a votat duminică dimineața la școala I.L. Caragiale. ”Am votat pentru o administrație implicată”. Detalii AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi