Numărătoarea paralelă la Sibiu – Astrid Fodor victorioasă în fața lui Adrian Bibu

6.232

Conform numărătorii paralele făcută la secția numărul 105 din Păltiniș, actualul primar al Sibiului, Astrid Fodor, a obținut cu un vot mai mult decât candidatul PNL, Adrian Bibu. La secția 2 din Turnișor, Fodor a primit 220 de voturi, iar Bibu 174.

UPDATE – Astrid Fodor ia fața lui Bibu
După numărarea a 20% din voturi, candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu, din partea FDGR, Astrid Fodor, conduce detașat cu 4.997 de voturi (43,16%). Aceasta este urmată de Adrian Bibu (PNL) cu un număr de 3.542 de voturi (30,59%) și Raul Apostoiu (USR PLUS), cu 1.119 de sibieni care l-au votat (9,66%).

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 85
Candidatul FDGR a câștigat alegerile și la secția 85 (Grădinița cu Program Prelungit nr. 33). Fodor a primit 179 de voturi, iar Adrian Bibu 113.

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 44
Astrid Fodor a primit 167 voturi, iar Adrian Bibu a strâns 114 voturi la secția 44 de la ”Regina Maria”.

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 34
Astrid Fodor și-a adjudecat și secția de Școala Generală 2. A luat 179 de voturi, față de Adrian Bibu, care a primit 110 voturi.

ȘTIREA INIȚIALĂ
În secțiile de votare din municipiul Sibiu, a început numărătoarea voturilor. Prima secție în care procesul de numărare s-a încheiat, este cea din Păltiniș. Astfel din totalul de 12 voturi exprimate pentru funcția de primar, Astrid Fodor a primit 4, Adrian Bibu (PNL) a primit 3, iar Horațiu Marin (ALDE) a primit un vot.

Astrid Fodor a câștigat și la secția numărul 2 din Turnișor. A primit 220 de voturi, în timp ce Adrian Bibu a primit 174.
Primarul Sibiului și totodată candidată pentru un nou mandat, Astrid Fodor, a declarat pentru Ora de Sibiu că e optimistă și așteaptă rezultatele. ”Suntem optimiști dar sunt omul cifrelor. Așteptam rezultatele”, a spus Astrid Fodor.
Vezi AICI detalii în timp real de la FDGR și fotografii de la fața locului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.