accident 1

Accident rutier pe DN7, km. 256+836, Tălmaciu, in zona Faurecia. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea.

Din primele cercetări se pare ca șoferul unei autoutilitare, în vârstă de 54 de ani, din județul Alba, ar fi încercat sa întoarcă in momentul in care a fost surprins si accidentat de un si TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Mureș . Șoferul autoutilitarei este rănit. Traficul rutier se desfășoară alternativ. Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului

La fața locului, au intervenit și echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență. ” ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj de DESCARCERARE, 1 echipaj de pompieri militari și 2 echipaje SMURD. De asemenea 1 echipaj SAJ SIBIU a intervenit în sprijin. La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea a 3 persoane implicate dintre care una în stare de inconștiență. Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu o femeie cu traumatism costal și un bărbat cu traumatism cranio-celebral.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

accident 1 accident 2 accident 3

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns