Adrian Bibu recunoaște înfrângerea – „Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor”

3.076

Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Sibiu Adrian Bibu spune într o postare pe pagina sa de Facebook că a transmis felicitări lui Astrid Fodor pentru victoria la alegerile locale.

Adrian Bibu spune că „Sibiul are începând de astăzi un nou primar! Unul care, chiar dacă poartă același nume, îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din Consiliul Local, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun. Aceasta este, prieteni, contribuția noastră la următorii patru ani: un primar mai bun decât până acum!
Votul pentru Consiliul Local ne dă forța de a veghea ca toate cele de mai sus să se întâmple. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut, pentru încrederea în mine și în PNL, pentru susținerea pe care ați arătat-o platformei liberale și pentru atașamentul față de echipa noastră. Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor și o asigur de hotărârea noastră sinceră de a susține proiectele care aduc dezvoltare Sibiului”.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA ALEGERILE PENTRU PRIMĂRIA SIBIU

Astrid Fodor conduce detașat după numărarea peste 20% din voturi având un avans de aproape 15 procente față de Adrian Bibu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)