Gheorghe Huja reales primar la Cisnădie

⇓ Ascultă știrea ⇓

Gheorghe Huja, candidat PNL, a fost reales în funcția de primar al orașului Cisnădie. 

„Vă mulțumesc pentru încredere și apreciez că ați făcut diferența între rezultate palpabile și demagogie. Cisnădia a înregistrat o dezvoltare extraordinară în ultimii ani și vă asigur că vom continua pe același drum. Îi asigur pe toți locuitorii că mă preocupă toate problemele comunității, iar la finalul acestui mandat vom reuși să contabilizăm multe alte investiții”, a scris Gheorghe Huja pe pagina de Facebook.

Raluca Turcan este cea care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, menționând că PNL a câștigat 43 de primării din județ, printre care și Cisnădia. „PNL Sibiu a câștigat primăriile Mediaș, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Alma, Arpașu de Jos, Ațel, Axente Sever, Bîrghiș, Bazna, Biertan, Blăjel, Boița, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoș, Marpod, Moșna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Cârța, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Sadu, Șeica Mare, Șeica Mică, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mare, Șura Mică, Tilișca”, scrie Turcan.

Huja a fost viceprimar în perioada 2004 – 2012. În anul 2012 a fost ales în funcția de primar al orașului Cisnădie, urmând ca în 2016 să obțină un nou mandat.

alegeri locale 2020gheorghe hujaprimar cisnadie
Comentarii (0)
Comentează