Daniela Cîmpean, la al doilea mandat la CJ – ”Acum știm ce ne așteaptă”

0 314

⇓ Ascultă știrea ⇓

Daniela Cîmpean, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, a câștigat alegerile cu peste 50% din voturi. Începe al doilea mandat în fruntea județului și spune că pentru asta a candidat- să continue ce a început.

Daniela Cîmpean a fost aleasă uninominal la aceste alegeri locale. La scrutinul din 2016 alegerile pentru consiliul Județean s-au făcut pe liste , iar Daniela Cîmpean a fost aleasă președinte din rândul consilierilor județeni.

În timpul primului mandat, poate cel mai mare și important proiect al CJ Sibiu a fost demararea cel puțin a fazei birocratice pentru construcția noului spital. În al doilea mandat Daniela Cîmpean își propune să ducă mai departe proiectele deja începute, dar acum spune că are avantajul lucrului deja știut.

”Spre deosebire de primul mandat, acum știm ce ne așteaptă și suntem pregătiți să facem lucrurile de care Sibiul are nevoie. Evident că voi continua proiectele începute, proiectele mari de care este nevoie să ne ocupăm în continuare. Am vrut să avem continuitate, vrem să facem administrația mult mai prietenoasă cu cetățeanul”, a declarat Daniela Cîmpean.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.