Site-ul „patrimoniu.sibiu.ro” a fost actualizat ca aspect și funcționalitate

0 309

⇓ Ascultă știrea ⇓

De astăzi, site-ul patrimoniu.sibiu.ro este disponibil online cu un nou aspect și o funcționalitate îmbunătățită, fiind optimizat inclusiv pentru mobil.

homepage

„Am luat pe rând site-urile din portalul sibiu.ro și le-am actualizat ca aspect, ca și conținut, îmbunătățindu-le și funcționalitatea. Site-ul dedicat patrimoniului orașului este ultimul din cadrul portalului căruia i-am dat un aspect mai proaspăt, fiind mai prietenos cu utilizatorul. Aici veți găsi informații despre istoria și arhitectura clădirilor istorice și bisericilor orașului, detalii despre sistemul de fortificații ale orașului istoric și o secțiune dedicată istoriei orașului, conținând și o cronologie a premierelor pe care le-a marcat Sibiul în țară și în Europa”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Ce e nou?

  • Aspectul site-ului a fost complet schimbat, fiind mai prietenos cu utilizatorul și mai bine structurat
  • O secțiune nouă, separată, dedicată premierelor marcate de Sibiu de-a lungul istoriei
  • O secțiune nouă intitulată Hărți istorice, unde veți putea consulta harta Sibiului așa cum era în 1699, 1735, 1845 sau 1914
  • Fotografiile cu clădirile istorice au fost înlocuite cu unele mai noi, la o rezoluție mai bună
  • La unele imobile istorice, au fost adăugate informații noi, inclusiv planuri vechi ale clădirilor, acolo unde au fost disponibile

harti fortificatii

Ce urmează?

Ne concentrăm și pe îmbogățirea conținutului site-ului. Se lucrează în prezent la o secțiune nouă care va fi o cronologie a tuturor evenimentelor importante care au avut loc în Sibiu din 1191 până în prezent. Secțiunea va fi gata în aproximativ 2 luni și va permite inclusiv căutarea după an sau după cuvinte cheie, pentru o navigare mai ușoară prin istoria orașului nostru.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.